Welcome Eira Munirah's blog.++Follow | Dashboard
My Life Story







HOSTEL oh HOSTEL
Tuesday, January 17, 2012 | 10:32 AM | 0 comments
hey bloggers!


Tetiba aku teringat kat hostel taw. taktahu kenapaa. haihhh. bila tengok balikk gambar-2 masa kat hostel dulu, ghinduuuu gilaa. rasa macam nak duduk hostel balik je. tapi bila duduk hostel sebuk nak keluar hostel pulakkk. haihhh. eira-2. haha. apa bolehh buat kann. meh kita share gambar-2 budak hostel yang kita ghinduuu sangat-2.




Nurhidayatul Nazra :)

kita palinggg ghinduuuu gegilaaaaaa kat dia ni. ni kaka kita, omel kann dia? tengok adik dia lah kann. haha. *perasan sudahh. dulu kat hostel tak rapat pun dengan dia. tapi-2 disitu lee kami berkenalan. rupanyaa kita sama-2 usha masing-2 kann? *serius tak sangka bebbb . hey sys comeyy! cepat-2 lahh balik jbb ehh? ghinduu setengah mati niii. ILOVEYOUSYSCOMEYY . hee :D



WirdatulArina AND NurAsyikin :)

Ni kawan baik kita mase kat hostel. ghinduuuuu tahuuu? DUA tahun kitaorang bersama. DUA tahun kitaorang sama dorm taw. and and tidur pun sentiasa bersama. but tahun 2011 je tak selalu tidur sama. tapi tetap rapat. rapat ke? tahlahh. akhir-2 tahun 2011 kitaorang agak berpecah belah sikit disebabkan ada sedikit konflik diantara kami. tapi aku still anggap korangg KAWAN BAIK aku. walaupun aku tinggalkan korang disaat akhir persekolahan. aku ada sebab yang tersendiri kenapa aku buat semua tuh. tapi aku tetap sayang korangg tahu? tapi tatahu lahh korang kann. hmm :'(
ghinduu nak bebel-2 kat si WIWIR yang sangat degil tuh. ginduu jugak nak kacau dia pada waktu malam dengan merogol beliau. HUAHUAHUA. ghindu kat IKIN pula nak bergossip tak berhabis-2 dengan dia. *biasalahh joyahh katakann. ghinduu nak balik sama-2 dengan dia time balik kampung then jalan-2 kat cs berdua kankann?  ghinduuu sangat-2 time tuuu. hmm. nampak tak dua star kat atas tuh? nampak kankann? yang BIRU tuh EIRA punyaa . yang PINK tuh WIWIR punyaa. sebenarnya ada TIGA tapi tapi ada satu tertinggal. IKIN punya warna MERAH tak sempat tangkap sebab dia dah balik rumah dulu. hmm. its okayy. i hope you guys simpan lahh star tuh tanda persahabatan kita okay? i'll never forget our sweet memories together. hope that two of you will never forget me. IDOLOVEYOUBABES :)


EqaRahmat, AnymAmin, SofiaSofie, IezliayanJuaini, HannahMdNoh

ghinduuuu koranggg jugak tahuu! walaupun korangg berlima sebenarnyaa, tapi tapii eira pun selalu jugak  lepak dengan korang kann kann? mana tak, eqa,yana and yona kann satu dorm dengan eira. eira pun selalu tidur dengan EQA and YANA kannn? ghinduuu tahu nak peluk badan eqa tiap malam and suka cubit babat eqa sampai eqa kata 'sakitlahhh'. ghinduuu nak dengar eqa ketawa kuat-2 sampai kena mara dengan si fatty. HAHA :) walaupun eira tak berapa rapat dengan yana, tapi tidur tetap satu katil kankann? ghinduuu nak bergossip dengan yana and kacau yana tengah study kat prep. *study ke? suka conteng-2 adalahh. HAHA. tak lupa juga YONA yang bersebelahan dengan katilku. dia ni tak suka rapatkan katil sebab mempunyai badan MATSALLEH yang sentiasa PANAS. haha. ghinduu nak tengok kau berpakaian seksi setiap malam and dengar kau gaduh-2 dengan si pyaa tuu. then aku tukang jadik orang tengahh. haihh. si PYAA ni lain pulaa ghinduu aku kat di kerana free show yang selalu dia buat kat dorm aku *hanya KAMI sahaja yang tahu free show apanyaa. haha and and tak pernah aku lupa bagaimana gelabahnya dia berbicara. HOHO.Last but not least si Comel yang bernama ANYM. ghinduu nak tengok celoteh anym yang suka buat hal sendiri. and and ghinduu nak lepak dengan anym dalam dorm eira sampai anym tertidur-2 time orang tengah sebuk bergossip. i really miss those moment with you guys. hope you guys will never forget me. IDOLOVEYOUGUYS :) 

Older Post | Newer Post