Welcome Eira Munirah's blog.++Follow | Dashboard
My Life Story







kesedihan melanda
Wednesday, January 27, 2010 | 5:51 AM | 0 comments
entry kaly neyh aku ta pkai bahasa inggeris, aku series tade m0od siaaaaaa.! entry neyh juga ada unsur unsur sedeyh. hahaha ta bole blaa. entry neyh juga sgt lahh panjang. hmm.... tah lahh. nape eak? tiap membe yg aku dpt. sumenye hampeh2 . tadenye yg setia kawan. maksud aku, sume cam bnyk wat hal sendiri. tade yg btoi btoi lekat at aku. ade membe pown, asyek kene tipu jea nan dyeowg. ishhh. sala kea kowg jujur eak? asl? takot aku ta dpt trime ? lahh, aku ta kesa lahhh. aku trime kowg seadanye. tpy kalo kowg wat salah. n then kalo aku na perbetulkn, kowg na mara mara aku, bole jalan ah. tuh bkn care aku. hm.... zaman skang, susa gyle na carekk membe yg setia kawan. aku dulu pena dpt bestfriend, yg pada awalnya baek gyle. agak lahh skema lah kn. tpy skang dah tah pape dah pompuan uh. aku pown tatawu lahh. dah dinasihatkan. tamoe dgor.degil na mamposh, keras kepala. pepndai lahh kao idop. malas aku na masuk campur hal kao lagy. aku dah penat ah layan kerenah kao yang tah pape uh. aku fedup doe nan kao. skang, aku ade gak bestfriend. tpy not the act bestfriend yg btoi btoi rapat nan aku. coz that gurl act got another bestfriend. s0o, aku neyh juz bestfriend dye yg ke-3 KOWT. haha. aku tamoe camtuh seyyy. menganggu persahabatan owg. aku kalo leyh na carek bestfriend yg btoi btoi memahami aku, leyh share prob same same dan pndai tutup mulut, susa & senang bersama. camtuh baru best. aku teringin sgt na membe camtuh taw taw. tpy ape kn daye. bgy dyeowg, aku neyh membosankn, ta best, ta rawkk, ta hebat, ta bermacam macam tak lahh. aku sedar weyy. tape lahh. bio aku simpan sumenye sendiri. walopon bagi bnde uh makan diri aku. apew mahu bwat. kowg tgok aku at skola kea, mane mane kea, sentiase jea ceria knkn? aku slalo wat lawak bodo aku uh. kdg kdg aku jdy gile knkn? hurm.... tpy.... dalaman aku pena kea kowg tahu ha? ta kn? s0o, ape yg aku bwat uh cume hanya na menceriakn aku jea. tpy sume uh hanya lakonan semata mata lahh weyy. aku series dah tatwu na ngadu at sape . aku dah tade tempat aku na mengadu lagy. diary aku at uma tuh dah belambak lambak dah. tpy bnyk aku dah bakar. coz takot family aku jmpe. family aku sndri tatawu ap masalah aku. yg dyeowg tahu na bebel jea. yelaaa. sebab aku neyh sgt lahh rajin owgnye. hurm. tiap ary aku tade m0od taw taw. tpy aku wat wat ade kn jea m0od uh. hurm. dah lahhh. air mataku hampir meleleh neyh. itu saje lahh untuk kaly ini, t8 cre all. :(


SEDIH :(

Older Post | Newer Post